Идеи за прически

Бански костюми Плажна мода от Маями

Пролетта вече е в разгара си и много скоро времето ще става и за плаж.
Готови ли сте за лятото?

Водещите световни марки, производители на бански костюми вече представиха новите си колекции на седмицата на плажната мода в Маями.

секси бански

Вижте какви бански ще са модерни това лято. Разгледайте Плажна мода от Маями -
Свежи идеи за избор на нов бански





Тенденциите при банските за новия сезон са повлияни от общите модни тенденции за годината, а именно ярки цветове, изчистен стил и презрамка на едно рамо.



Дрехите с едно рамо са изключително модерни през новия сезон - рокли, блузи и потници, така че изобщо не бива да ни учудва факта, че банските с едно рамо ще са хита на лятото



Цял бански
Цял бански през този сезон е условно казано, защото целите бански 3а лято 2009 са с огромни интересни изрязвания и по-скоро приличат на бикини, та дори и на монокини.

В много от предложенията на водещите световни марки можем да видим комбинация от всички модерни за сезона тенденции, съчетани в един модел – бански с едно рамо и изрязвания, както в случая:



Следващата тенденция за новия сезон са целите бански със сложни и интересни изрязвания:



Изключително нежни, чувствени, сексапилни.
Такива бански изглеждат страхотно на стройно, хубаво тяло:



Само си помислете как приятелките ви ще умрат от завист, а мъжете няма да могат да откъснат поглед от вас, ако сте с такъв бански на брега на морето:



Ярките цветове са тенденция за дрехите през летния сезон, за това не е чудно, че и банските са в ярки цветове, та нали самото лято е ярко и слънчево.



Бикини
Банските в две части за този сезон също са в ярки цветове.
Имат различна форма на горнището, долните части са плитки и изрязани, но това не е задължително:





Разбира се не всички бански са предназначени за плуване. Има и такива, с които можете да се разхождате по плажа, да отидете на плажно парти или просто да покажете перфектния си тен:



Има дами, които ходят по модните плажове и курорти, за да създават нови социални контакти повече, отколкото заради самия плаж, в този случай върху банския трябва да се облече нещо.

Max Azria показва много интересни предложения за подобни ситуации – прозрачни шифонени роклички:





Има още един начин да изглеждате зашеметяващо в банския си, да се откроявате и да покажете собствения си стил и това са аксесоарите. Комбинирайте новия си бански с бижута, с онези от тях които харесвате.

2 коментара :
  1. На коя марка е първият бански(момичето с пояса)

    ОтговорИзтриване
  2. Банския на момичето с пояса е на Beach Bunny. Ще допълня в темата и ще сложа снимка да видете как изглежда банския отпред. Впрочем и втория (белия бански) е на същата марка. Бразилски са и са страхотни.

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации