Напишете дума/думи за търсене

Плажна мода 2017

Това лято няма нужда да навличаме бански от две части, за да изглеждаме съблазнително на плажа. И класиката на целия бански ще свърши същата работа.
Има достатъчно красиви дизайнерски предложения, които извадят сексапила ни на показ.

С дълбоки хълбоци
Тези от вас, които са били тийнейджъри през 80-те, помнят силно изрязаните бански в областта на хълбоците и по-дълбоката кройка на този аксесоар. Намигване към фешън миналото правят дизайнерите с предложението си за цял бански с висока линия около кръста. На този модел приказно би му паснал един цветен венец или дюс кърпа за глава.

„Бинтован“
Този модел е идеално решение за дами, които харесват целия си бански малко „по-разголен“. Хем показва повече плът, хем си достатъчно „бинтован“, че да не чувстваш дискомфорт от показването на полуголото ти тяло на плажа. Допълнете разточителния лукс на това изкушение с федора на райета или с огромни очила ала Джаки Кенеди.

На една кука
Съгласете се, че това предложение е доста романтично. За дамите, които харесват духа на бохемите, може би това е най-удачният модел цял бански. А колко по-яко би било, ако сами може да го оплетете, а?
Идеално би си паснал с огромна широкопола шапка, сламена чанта и джапанки на платформи.

Мрежа
Няма нужда да се занимавате с рибарски занаят, за да имате под ръка мрежа. Тя никога не е излишна, особено през лятото. Не е ясно каква мъжка риба ще се появи на една ръка разстояние, която не е за изпускане. Ако харесвате целия си бански по-отворен, то тогава мрежата е идеална модна хрумка за вас. Повечето дизайнери се съсредоточават върху деколтето и отстрани на талията, но винаги може да изберете модел, който покрива мрежесто корема.

Прегърни ме
Съгласете се, тази разновидност цял бански е шармантен като вечерна рокля само че за плаж. Отвореният корем и деколтето тип „прегърни ме“ е за дами, които имат достатъчно увереност в силуета си. Ако харесвате да носите бижута навсякъде и по всяко време, тогава не се свенете – колкото по-дълги, толкова по-шармантно ще допълват целия ви плажен вид.

С високо деколте
Не всяка жена обича да показва себе си на воля, а някои са особено чувствителни, когато стане дума за деколте. За тези, които се свенят да споделят красотата и пищността на бюста си, това предложение е удачно винаги. Покритите гърди се компенсират от мрежестата част в областта на талията.

Цветно
Има дрехи и десени, с които никога не може да сбъркаш. Такъв е и случаят с целия банския на цветя. Дава жизнерадост и придава свежест на ваканционното ни плажно лентяйство. Добре би му прилягало и едноцветно парео.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X